Zákaznické dny TAJMAC-ZPS 2024 (II)

Zákaznické dny TAJMAC-ZPS 2024 se blíží opravdu rychle a my se na Vás těšíme již tento týden! V termínu od 18. do 19. dubna Vám budeme k dispozici na stánku HEIDENHAIN s výstavním číslem 59.

Další podrobnosti
Technologické dny v DMG MORI CZECH

Tradiční termín pro jarní přehlídku inovací, procesní integrace, automatizace a digitální transformace pro udržitelnou výrobu v provedení společnosti DMG MORI je tu. V termínu 23-24. dubna se otevřou dveře showroomu DMG MORI Czech v Brně, aby přivítal své návštěvníky. Je pro ně připraven zajímavý program včetně detailního představení strojů a živých ukázek obrábění.

Další podrobnosti
Zákaznické dny TAJMAC-ZPS 2024

Zákaznické dny TAJMAC-ZPS 2024 již netrpělivě klepou na dveře. A my, za celou firmu HEIDENHAIN, se budeme tradičně a velmi rádi účastnit v roli spoluvystavovatele. Během tohoto každoročního setkání uživatelů obráběcích strojů ze Zlína, věrných zákazníků firmy TAJMAC-ZPS, nás naleznete po celou dobu výstavy na stánku 59 - tak jako každý rok.

Další podrobnosti
Digital Semiconductor Event 2022:
Nové dimenze pro výrobu polovodičů a elektroniky

Objevte technologie, jako je MULTI-DOF a TRANSFERABLE ACCURACY nebo EnDat 3, s nimiž můžete dosáhnout větší přesnosti, spolehlivosti a výkonu pro pokročilé a High-Performance Packaging nebo Chiplet a Wafer Bonding.

Další podrobnosti
Virtuální veletrh metrologie a zajištění kvality: Řešení, která zlepšují zákaznické aplikace

Automatizace a digitalizace procesů hraje v současnosti důležitou roli v metrologii a zajišťování kvality. Prezentace produktů na virtuálním veletrhu 2022 jsou tomu přizpůsobeny:

Další podrobnosti
Zvyšování transparentnosti, spolehlivosti a efektivity procesů:
EMO-Highlights 2021

Nová úroveň řídicího systému TNC7 oslavila svou světovou premiéru na EMO 2021. Kromě toho mohli návštěvníci objevit mnoho dalších novinek souvisejících s digitalizací dílny a větší efektivitou a spolehlivostí procesů.

Další podrobnosti
Snadná implementace multifunkčních měřicích zařízení. Virtuální SPS 2020 od společnosti HEIDENHAIN

Objevte vzrušující Highlights na virtuálním SPC od společnosti HEIDENHAIN, které nabízí více funkcí v jednom měřicím zařízení a které můžete snadno integrovat do svých systémů.

Další podrobnosti
EnDat: Osvědčená technologie rozhraní nyní s vlastní webovou stránkou

EnDat je ideálním rozhraním pro digitální systémy pohonů a regulační obvody polohy se snímači pro získávání naměřených hodnot. Proto výrobci strojů a zařízení na celém světě využívají přednosti datového přenosu pomocí EnDat. 

Další podrobnosti
Veletrh obráběcích strojů HEIDENHAIN 2020.

U společnosti HEIDENHAIN je toho tolik nového. Objevte tato inovativní řešení a produkty pohodlně na našem virtuálním veletrhu. Tady a teď – náš inovativní koncept veletrhu to umožňuje. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Další podrobnosti
Nová dotyková sonda TS 750 pro broušení

Pro zajištění kvality procesu vyvinul HEIDENHAIN speciálně pro brusky vysoce přesnou, robustní dotykovou sondu TS 750 na obrobky. S průměrem pouhých 25 mm se vyznačuje velmi kompaktními rozměry a dosahuje vynikající reprodukovatelnosti snímání.

Další podrobnosti
Spolehlivost procesu vytváří konkurenční výhody

Procesy frézování a soustružení jsou stále složitější. Jejich bezpečné zvládnutí znamená jasnou konkurenční výhodu. Obráběcí stroje s řešeními od fy HEIDENHAIN pro to poskytují ty nejlepší technické předpoklady,

Další podrobnosti
Nové vzdělávání na TNC-odborníka

Hledá se obráběč: Stále více společností si stěžuje na nedostatek kvalifikovaných odborníků. Proto TNC Club nyní nabízí prémiovým členům program odborné kvalifikace TNC-odborník, který ve velmi krátké době umožní i lidem, kteří změnili svůj obor ovládat řídicí systém TNC. Vstup je časově flexibilní a je možný kdykoliv.

Další podrobnosti
TNC Club s novou webovou stránkou

Od regionálních workshopů přes akce až po členská témata: CNC-odborníci najdou důležité informace přehledně prezentované na webových stránkách TNC Clubu. TNC Club se rozrůstá a má nyní zastoupení ve čtyřech zemích.  Proto nyní mohou CNC-odborníci na nových webových stránkách najít všechny pro ně relevantní informace.

Další podrobnosti
Modulární úhlový snímač ERP 1000: Nová definice High-End-aplikací

S novou modelovou řadou ERP 1000 rozšiřuje HEIDENHAIN svůj výrobní program modulárních úhlových snímačů s optickým snímáním. Řada ERP 1000 díky svým speciálním vlastnostem nově definuje možnosti měření úhlů v aplikacích High-End – nejen z hlediska přesnosti, ale také z hlediska flexibilního přizpůsobení dané aplikaci a robustnosti.

Další podrobnosti
Snímače s rozhraním DRIVE-CLiQ: Bezpečná a přímá komunikace

HEIDENHAIN nabízí absolutní rotační snímače s rozhraním DRIVE-CLiQ pro měření polohy ve strojích a systémech s řízením Siemens. Poskytují informace o poloze a provozu bezpečně a přímo do řídicích systémů.

Další podrobnosti

Bohužel v současné době nejsou k dispozici žádné výsledky pro váš výběr filtru.