Technologické dny v DMG MORI CZECH

Tradiční termín pro jarní přehlídku inovací, procesní integrace, automatizace a digitální transformace pro udržitelnou výrobu v provedení společnosti DMG MORI je tu. V termínu 23-24. dubna se otevřou dveře showroomu DMG MORI Czech v Brně, aby přivítal své návštěvníky. Je pro ně připraven zajímavý program včetně detailního představení strojů a živých ukázek obrábění.

Jsme partnerem Techdays

Vážíme si možnosti být partnerem této akce. Náš prostor pro setkání se zákazníky nemůže být nikde jinde, než u frézovacích strojů DMU 75monoBLOCK+ PH Cell 300 a DMU 60 eVo linear, kde jsou připraveny živé ukázky obrábění. Těšit se zde můžete například na obrábění lopatky, která je vždy technologickou výzvou. Oba stroje jsou vybaveny řídicím systémem TNC 640.

Mimo tyto živé ukázky máme pro zájemce z řad návštěvníků připravenu možnost seznámit se s naším nejnovějším řídicím systémem TNC7, který se i pro stroje DMG MORI stává standardem. TNC7 představíme na reálném panelu a všichni, koho tato příležitost osloví, tak budou mít možnost přesvědčit se o jeho intuitivním ovládání a vyzkoušet si jak skvěle a jednoduše můžete s TNC7 zvládnout např. grafické programování nebo optimalizaci výrobního procesu díky nové opci #168 – Process Monitoring. Mimo to naše pracoviště v podstatě umožní všem návštěvníkům i reálné porovnání obou řídicích systému, které uvidí přímo vedle sebe.

Den pro školy v DMG MORI

V návaznosti na technologické dny společnost DMG MORI Czech následuje den určený odborným technickým školám. I pro studenty a jejich pedagogy jsou připraveny ukázky na strojích ve speciálních blocích. Budeme v nich prezentovat naši novou programovací stanici TNC7 a výukový PC software HIT a samozřejmě budeme k dispozici ohledně všech dotazů,zejména se těšíme na ty studentské a zvídavé. V odpoledním bloku bude společnost HEIDENHAIN také součástí programu pro strojírenské firmy, ve kterém představí nezisková organizace Skills Czech Republic v prezentaci „Na vlastní kůži“ možnost zapojení mladých talentů do mezinárodní soutěže EuroSkills v oboru CNC frézování.