Zákaznické dny TAJMAC-ZPS 2024

Zákaznické dny TAJMAC-ZPS 2024 již netrpělivě klepou na dveře. A my, za celou firmu HEIDENHAIN, se budeme tradičně a velmi rádi účastnit v roli spoluvystavovatele. Během tohoto každoročního setkání uživatelů obráběcích strojů ze Zlína, věrných zákazníků firmy TAJMAC-ZPS, nás naleznete po celou dobu výstavy na stánku 59 - tak jako každý rok.

Na co se můžete těšit?

Za firmu HEIDENHAIN Vás velmi rádi přivítáme na našem stanovišti, kde Vám budou k dispozici naši technologové, kteří Vám rádi zodpoví nejrůznější dotazy ohledně programování a další zákaznické podpory.

TNC7 – po celou dobu expozice budete mít možnost vyzkoušet náš nový řídicí systém TNC7 na reálném panelu a přesvědčit se o jeho intuitivním ovládání, nebo si naživo vyzkoušet nové grafické programování. K vidění budou na panelu připraveny ukázky nových softwarových opcí, které TNC7 přináší. V akci zde uvidíte:

  • Opci #140 – DCM v2 – dynamické hlídání kolizí stroje, nově obohaceno i o sledování přípravků a svěráků. Svěrák nebo přípravek stačí nasnímat dotykovou sondou a zanést jej do sledovaných těles pro DCM v2.
  • Opci #159 – Model Aided Setup – grafická podpora a nápověda pro snímání dotykovou sondou složitých dílců
  • Opci #168 – Process Monitoring – monitorování procesu v reálném čase na základě uloženého referenčního obrábění, vhodné pro sériovou výrobu. Systém při každém dalším obrábění hlídá chování stroje, aby odpovídalo referenčnímu kusu. A když tomu tak není, může obrábění zastavit, a tak předejít poškození nástroje nebo dílce samotného.

TS 460, TT 460 a TD 110 – všechny tyto tři pomocníky procesního měření budete mít taktéž k dispozici na našem stánku. Všechny jejich výhody Vám tam rádi popíšeme a představíme. TS 460 – dotyková obrobková sonda s kolizní ochranou. Díky integrovaným měřicím a kalibračním cyklům v řídicím systému je s ní měření velmi snadné. Přenos signálu je bezdrátový – rádio, nebo infračervený.

TT 460 – dotyková nástrojová sonda. I pro nástrojovou sondu je systém plně připraven a umožňuje měřit nástroje na délku a průměr a se speciálním kloboučkem je možné měřit i soustružnické nože. Přenos je taktéž bezdrátový.

TD 110 – indukční senzor pro detekci zlomeného nástroje. TD 110 velmi rychle a za plných otáček a za rychloposuvu nástroje odhalí, zda je nástroj zlomený. Pokud ano, vyvolá nástroj sesterský a vrátí se do operace.

Zákaznické dny TAJMAC-ZPS budou probíhat v areálu společnosti ve Zlíně Malenovicích v termínu od 18. do 19. 04. 2024. Podrobný program obou dnů a registrační formulář naleznete na webových stránkách TAJMAC-ZPS.