Semináře pro pedagogy 2024

Pro všechny pedagogy z odborných škol máme skvělou příležitost zúčastnit se dvoudenního semináře, který firma HEIDENHAIN pořádá jednou za dva roky. Tento jedinečný vzdělávací zážitek se uskuteční během května a června 2024 v sídle firmy HEIDENHAIN s.r.o. a je zaměřen na představení nejnovějších inovací v oblasti řízení a programování CNC strojů.

Hlavním tématem letošního semináře je nový řídicí systém TNC7. Během dvou dnů se dozvíte vše o jeho funkcích a výhodách, které přináší do výuky a praxe. Naši odborníci vám představí nejen samotný systém TNC7, ale také programovací stanice TNC7, které umožňují efektivní a intuitivní tvorbu programů.

Součástí semináře bude také práce s výukovým softwarem HIT, který je nedílnou součástí moderního vzdělávání v oblasti techniky a CNC obrábění. Tento software vám pomůže zefektivnit výuku a přiblížit studentům reálné podmínky v průmyslu.

Přijďte se inspirovat a osvojit si nové dovednosti, které zlepší Vaši výuku a přinesou Vašim studentům nové, atraktivní možnosti. Nezapomeňte si včas rezervovat své místo na tomto prestižním semináři a staňte se součástí komunity pedagogů, kteří tvoří budoucnost technického vzdělávání.

Své místo si můžete rezervovat online, na našem školícím portále: https://training.heidenhain.com/cs/seminar/seminare/443/

Těšíme se na Vaši účast!