Virtuální veletrh metrologie a zajištění kvality: Řešení, která zlepšují zákaznické aplikace

Automatizace a digitalizace procesů hraje v současnosti důležitou roli v metrologii a zajišťování kvality. Prezentace produktů na virtuálním veletrhu 2022 jsou tomu přizpůsobeny:

  • Moduly úhlových snímačů od fy HEIDENHAIN bodují nejen z hlediska přesnosti, protože např.  s TRANSFERABLE ACCURACY snadno dosahují v zákaznické aplikaci stanovené přesnosti. V měřicím rameni dokazují moduly typu MRS 2200, že s přenosem dat přes EnDat mají mnoho výhod pro digitalizaci výroby.
  • Duální snímač KCI 120 Dplus a páskové měřicí systémy AMO a RSF jako Sekundární snímače umožňují zpřesnění robotických aplikací. To znamená, že roboty lze využít i pro metrologii a otevírají nové možnosti pro efektivní automatizaci procesů měření a testování.
  • S četnými metrologickými aplikacemi, ve kterých je požadavek „malý a přesný“ velmi důležitý, bude společnost NUMERIK JENA přítomna na Digital Event se svými lineárními snímači LIK.
  • Návštěvníci virtuálního veletrhu se samozřejmě mohou dozvědět i o klasikách jako ERO 2000, ERP 1000, LIC 3100 nebo ACANTO.
  • Své High-End-systémy představí také ETEL. Důraz je kladen na systémy pro řízení pohybu UltimET a AccurET.