Odborné články a tiskové zprávy pro novináře a redaktory

HEIDENHAIN vyvíjí, vyrábí a prodává komponenty pro hlavní sektory obráběcích strojů, elektronického průmyslu a automatizaci. Kromě toho poskytujeme také rozsáhlé informační materiály pro novináře, týkající se dalších produktových oblastí a průmyslových odvětví.

Pro individuální dotazy nás prosím kontaktujte přímo nebo nám dovolte přidat si vás do našeho tiskového rozdělovníku: heidenhain@heidenhain.cz

Testovací a zkušební přístroje HEIDENHAIN – dva přístroje, mnoho možností analýzy pro praxi

Snímače HEIDENHAIN poskytují všechny informace potřebné pro uvedení do provozu, monitorování a diagnostiku. Je dobré, když se tato data dají rychle a jednoduše využít i v běžném životě. S testovacím přístrojem PWT 100 a zkušebním přístrojem PWM 21 od společnosti HEIDENHAIN mají specialisté v oblasti servisu a údržby strojů a zařízení mnoho praktických možností pro zobrazení rozsáhlých informací, jejich vyhodnocení a analýzu snímačů.

PWT 100 je testovací přístroj pro kontrolu funkce a seřízení, PWM 21 je zkušební zařízení pro diagnostiku a seřizování snímačů HEIDENHAIN. Oba přístroje se vyznačují jednoduchou obsluhou a především srozumitelnou prezentací výsledků. Nabízejí nekomplikovanou podporu pro uvádění do provozu, seřizování, monitorování a diagnostiku všech snímačů HEIDENHAIN. Díky pravidelným bezplatným aktualizacím firmwaru a softwaru jsou přístroje vždy na špičkové úrovni a mohou testovat a kontrolovat stávající i budoucí generace měřicích přístrojů.

PWT 100 – testovací zařízení pro mobilní kontroly a seřizování funkcí
PWT 100 je primárně určen pro mobilní použití při kontrole funkce snímačů HEIDENHAIN ve strojích a systémech na místě ve výrobě. Má kompaktní rozměry, robustní konstrukci a integrovaný 4,3" dotykový displej. PWT 100 je nástupcem modelových řad PWT 10, PWT 17 a PWT 18, má však výrazně vyšší rozsah funkcí, který je navíc neustále rozšiřován prostřednictvím aktualizací firmwaru.

PWM 21 – zkušební přístroj se zvláště úzkými tolerancemi měření
PWM 21 přesvědčí zvláště malými tolerancemi měření, lze jej kalibrovat a nabízí také velmi širokou škálu funkcí. Kromě použití při uvádění do provozu a funkční kontrole měřicích zařízení je možná i diagnostika v uzavřeném regulačním obvodu. Spolu se softwarem ATS je PWM 21 kompletním seřizovacím a testovacím balíčkem. Nabídka funkcí zahrnuje dialog připojení, rozsáhlé zobrazení polohy, diagnostické funkce, asistenty pro montáž a testování a také zobrazení a úpravu obsahu paměti.

Zajímavé nabídky v souvislosti s testovacími a zkušebními zařízeními
Specialisté na servis a údržbu se mohou naučit používat testovací a zkušební přístroje PWT 100 a PWM 21 v kurzu „Diagnostika měřicích přístrojů MG-DIAG“ ve školicím středisku HEIDENHAIN. To znamená, že společnosti mají na místě své vlastní odborníky na testování a zkoušení. Společnosti, které nechtějí školit své vlastní odborníky, se mohou alternativně obrátit na servis a zástupce fy HEIDENHAIN. Tyto nabízejí různá seřízení, testování a kontroly.

Kontaktní osoba – Tisk/Media

Jednatel

+420 272 658 131

heidenhain@heidenhain.cz