Odborné články a tiskové zprávy pro novináře a redaktory

HEIDENHAIN vyvíjí, vyrábí a prodává komponenty pro hlavní sektory obráběcích strojů, elektronického průmyslu a automatizaci. Kromě toho poskytujeme také rozsáhlé informační materiály pro novináře, týkající se dalších produktových oblastí a průmyslových odvětví.

Pro individuální dotazy nás prosím kontaktujte přímo nebo nám dovolte přidat si vás do našeho tiskového rozdělovníku: heidenhain@heidenhain.cz

Nové možnosti pro Advanced Robotics: Indukční duální snímač HEIDENHAIN KCI 120 Dplus

Duální snímač HEIDENHAIN KCI 120 Dplus spojuje zpětnou vazbu motoru a měření polohy v jednom rotačním snímači. Pro svou dvojí funkčnost má centrální snímací jednotku a dvě samostatné stupnice s induktivním principem snímání. Díky odměřování polohy za převodovkou kompenzuje konstrukční nepřesnosti u vysoce mobilních a dynamických robotů.

Aby mohl být KCI 120 Dplus použít v co nejvíce aplikacích, dodává se duální snímač ve třech provedeních. Centrální snímací jednotka a dvě samostatné stupnice s nábojem jsou přizpůsobeny různým průměrům dutých hřídelí a montážním rozměrům. Proto nabízí KCI 120 Dplus společnosti HEIDENHAIN vždy kompaktní rozměry při stejné funkčností a umožňuje snadnou integraci.

Všechny varianty KCI 120 Dplus rozšiřují spektrum používání pro roboty až k vysoce přesným obráběcím úkolům. Čistě sériové rozhraní EnDat 2.2 s Funkční bezpečností umožňuje použití i v bezpečných aplikacích, jako je spolupráce člověka a robota.

Duální snímač KCI 120 Dplus společnosti HEIDENHAIN, dodávaný ve třech variantách, spojuje zpětnou vazbu motoru a měření polohy, což je ideální pro aplikace Advanced Robotics.
Kontaktní osoba – Tisk/Media

Jednatel

+420 272 658 131

heidenhain@heidenhain.cz